Hihi rolig tågresa :P

Hehe under resans gång ner mot GBG i tåg X2000 så sätter jag mig bredvid en väldigt pratglad människa =P Hon börjar prata om datorer med mig och sedan helt spontant frågar om jag vill se på en film som hon hade brännt ner från thepiratebay, och att hon hade den på sitt usb-minne... hehe jag tackar vänligt ja, men sen när jag ska sätta igång filerna så var dem tomma. Tror det var lite fel på människan, hon verkade gör konstig och velig av sig, men verkade vara en människa med väldigt stort hjärta =) hehe en annan lustig liten sak, hon började prata med mig om sina privata saker, som att hennes pappa mutar henne och hennes systrar med dyra prylar xD :P hehe sen när hon skulle gå av så hälsa hon glad påsk på mig, hon var lite konstig men verkade vara en göör go tjej :)

kram DD =)

Fotbollskarriär =)

Nu ska man påbörja sin fotbollskarriär, önska mig lycka till =P efter att jag hade fått pengarna från jobbet så åkte jag åå älskling ner te centrum för att handla fotbollsskor =)

(köpte liknande men inte dessa! =)

Tråkigt, och problem som kommer med sin stora kärlek....

Sitter på tåget på väg hem te GBG igen...
Jag kan inte fatta va SJ tänker med, inte fan é det hjärnan iaf. nu sitter jag och åker längre upp i landet (elle mer åt sidan :P) mot stockholm. sen ska jag hoppa av i Hallsberg och vänta där I EN JÄVLA TIMME! ?=O herregud säger jag bara, sen ska man ta ett x2000 tåg ner te GBG =)
Detta är så jävla tråkigt, vet inte om jag har kännt mig så här nere ngn gång, visst det ska bli väldigt roligt att få träffa min familj igen (även om jag inte kommer få träffa min mamma så mkt :/) men nu har jag vart med min underbara flickvän i 3 veckor på rad och känner mig beroende av henne. Det kändes väldigt tungt att åka ifrån henne, kalla mig kvinna om ni vill men jag börja gråta när hon var tvungen att åka till sin fotbollsmatch. Så där i hallen, två timmar innan jag skulle gå var jag tvungen att säga hej då till min älskling. Sen satt jag helt själv i deras storarum (hennes föräldrar satt i bilen på väg te Stockholm för att hämta Gemma, en utav Saras storasystrar) Sen 14:15 gick jag själv ner till stationen utan att kunna säga/krama älskling hej då =(.Aja jag ska inte vara allt för deppig, jag får ju ändå träffa min familj, älskling får träffa sin syster och systerbarn som hon inte får träffa så ofta, och vi kommer ju ses på Måndag =) kan bara inte förstå hur jag kan må som jag gör när jag ändå vet att sötnosen kommer ha det trevligt, jag kommer väl göra ngt med mina syskon (hoppas jag, så när du läser detta agnetha så klurar du ut ngt som vi kan göra också =P)  och att vi ändå kommer ses på Måndag, ojojoj kärleken kan verkligen göra konstiga saker med en =P men när du läser detta älskling så ger jag dig tusen kramar, tusen goa kyssar och viskar i ditt öra att jag alltid kommer finnas vid din sida =) vi syns på Måndag sötnos! =D längtar
och vi syns snart Agnetha ,mamma och på lördag ses vi Isabell=)

många goa kramar, DD =)


Lördagsmys?

Idag är det lördag och snart ska man börja gå upp 6 på morgonen igen för praktikplatsen... hatar att dagarna går så jävla fort, vill ju hinna känna av älsklings närvaro innan man ska va ifrån henne i  10.5 timmar varje dag. men men arbetslivet é sådant, och detta är ju ändå min skola så man får väl bara bita ihop och vara glad =) jag får ju ändå tänka på att jag träffar henne mer nu än om va bara skulle ha träffats på helgerna =) idag så gick jag igenom min kalender i min mobil och såg att jag har påsklov nästa vecka, alltså vecka 15. Så jag blir ju sketaglad och skickar ett sms direkt till min handledare att jag har rätt till att få ta ut mitt lov, och att han inte behöver hämta mig på morgonen under hela vecka 15. Han svarar tillbaka då att det var ok, men om jag ville så kunde jag få jobba emot betalning  under mitt lov. Då blev jag ännu mer gladare än va jag blev när jag fick reda på att jag hade lov =P så nu under en veckas tid så kommer jag tjäna 3000 kr, känns väldigt bra! =D hehe ska ju försöka skapa ihop till en resa till filippinerna, vill ju så hemskt gärna följa med älsklling dit nu te vinter! =)

Idag så har det vart väldigt gött väder jag åå älskling gick ut en sväng i solen, det var jävligt gött att få röra på fläsket lite =P hehe. men det har tyvärr inte blivit så mkt mys i helgen, hon har vart upptagen med skolarbeten och jag har hjälpt henne med skolarbeten =P har faktiskt också hjälpt hennes syster med matten, känner mig riktigt smart =D=P men nu ska sötnosen min skriva sin blogg, Sarario.blogg.se läs den^^ =)

men ha det gött så får vi se när det blir nästa gång jag skriver ett inlägg =P
kram heej =)


RSS 2.0